Magic of Lapland - Sweden
sven

Slädtur till timmerkojan

SlädturFölj med på en härligt och uppfriskande slädtur till vår timmerkoja. Här är det som om tiden stått stilla och du får uppleva tystnaden, naturen, snön och vintermörkret från sin allra vackraste sida.

Efter en slädtur nedbäddad bland varma filtar, bland gnistrande träd och den orörda vita snön som virvlar runt hästens hovarna går turen ut i vildmarken. När vi kommer fram till kojan tas du emot med varm dryck och historier från förr får liv i sprakandet från stockelden. Troligtvis får du se det fantastiska norrskenet dansa över himlen och har du riktig tur visar sig även självaste Tomtefar vid brasan.

TomtefarI vår timmerkoja tar vi emot sällskap mellan fem och 36 personer. Här serveras både varm mat, dryck och annat tilltugg. Ett fantastiskt ställe för avkoppling, naturupplevelser och avskildhet. De snötyngda träden runt om, den sprakande brasan och vintermörkret är en sagolikt vacker kuliss.

Behövs det ordnar vi både varma kläder, förtäring och transfer till startplatsen för slädturen. Kontakta oss för bokning och fler idéer kring just ditt upplägg.

Information

Pris:
2–4 personer: 1045 SEK/per pers.
5 personer eller fler: 790 SEK/per pers.
Barn 4-12 år halva priset
Barn 0-4 år gratis
Inklusive: Korvgrillning, varm dryck, fika.
Tidsåtgång: 2-2,5 timmar.
Max 2 bokningar/dag.
Varma kläder kan tillhandahållas vid behov.

Transfer från Gällivare – Nattavaaravägen kan ordnas vid behov.

Det går även att anordna lunch och middag vid behov.

Bokning >>